Beoordelingen van Uncle Lee Amstelveen

Recente recensies van Uncle Lee Amstelveen

5 sterren na 26 reviews

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super!

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg was het deeg om de wings en boutjes heen kleffig/nattig en niet knapperig zoals ik had verwacht.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar er zat bijna 100 gram minder kip in dan beloofd. Dit is niet de eerste keer dat dit is gebeurd. Bezorging duurde redelijk lang.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was lekker. Als er staat Koreaanse rijst dan had ik wel iets anders verwacht als gewoon saaie witte rijst.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 20 stuks boutjes besteld met extreme fire saus, helaas leverde deze niet zijn naam op. Het was helaas niet extreem naar verwachting. De rest van de bestelling waren wel erg lekker. Kip was erg mals en goed warm bij levering. Ook is de bezorger erg vriendelijk. Wij wouden eerst via thuisbezorgd bestellen alleen de site gaf aan dat jullie niet in onze regio bezorgen en contant betalen was niet mogelijk. Verder geen problemen maar toch een klein minpuntje dat er niet contant betaald lan worden .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel geleverd. Was ook heel blij met het milieuvriendelijke verpakkimgsmateriaal.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, ga er vaker bestellen. Snelle bezorging.

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk eens een echte kipspecialist! Beter dan KFC!!!

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kip was top vond alleen de witte rijst niks iets van gebakken rijst is beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellend. Had artikel gelezen over lekkere knapperige kip en wilde proberen maar ontving kleffe zachte kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en eten is goed verpakt en heb ervan genoten. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

💛

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging en érg lekker eten!

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, rond 17.15 besteld op zaterdag, 17.45 bezorgd. Lee' Special menu voor 20 euro gekozen met 3 types kip: vleugels, boneless en boutjes met 3 verschillende sauzen. Portie was groot en warm. Eerlijk gezegd smaakte alles hetzelfde, naar afhaalchinees. Het paneermeel waarin de kip is gefrituurd was of keihard en droog of zompig en klef. Misschien is dit hoe het bedoeld is maar ik heb de helft weggegooid.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke kip, vriendelijk en snel Bezorgd. Aanrader

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love it! Ik maak iedereen verslaafd aan Uncle Lee chicken!! ♥️

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ge-wel-di-ge kip! En de bijgerechtjes ook superlekker. Supersnelle levering ook. Enige kleine minpuntje vond ik dat de smaken van de sauzen niet altijd goed te proeven waren omdat er te weinig van over zat, dus volgende keer bestel ik overal extra saus bij. Prima te doen voor maar 80 ct per bakje.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik keek al een lange tijd uit naar de komst van Uncle Lee naar Amstelveen en wat ben ik blij dat ik binnen hun nieuwe bezorggebied in Amstelveen val. Wat waren de kippetjes toch lekker! We hadden de XL boneless in honey saus en XL popcorn in sweet chili en beide kip smaakten heerlijk. De kip is ontzettend krokant en de saus is erg smaakvol. We hadden de bezorgtijd op 18.45 uur gezet en de bezorger kwam precies op tijd. Bedankt voor het lekkere eten en de goede service! Ik zal zeker binnenkort nogmaals bestellen.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Moest als kip kenner natuurlijk keuren. Popcorn chicken was kwa smaak lekker. Maar weinig kip meer deeg met saus. Jammer. Menu was top. Netjes verpakt. En lekker. Ga zeker nog eens bestellen. Bezorger ook erg vriemdelijk en mooie glimlach bij bezorgen. Top! Thanxs

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De smaak was top, alleen jammer dat er in een paar stukken allleen geen kipfilet proefde, maar alleen deeg :-( En ik dacht dat als je online bestelde een gratis frisdrank zou krijgen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duidelijke informatie verstrekking over de bestelling (bevestiging bestelling en bezorgtijd). Snelle bezorging! En heerlijke kip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt prima! We gaan zeker weer bestellen

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de service was ook top! Hoewel het niet echt Koreaans is misten wij toch de mogelijkheid om bijvoorbeeld patatjes of iets van aardappelen te bestellen en champignons on the side zou ik ook lekker vinden.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke en behulpzame mensen, die verstand hebben van de Koreaanse keuken. Ze wachtten met het bereiden van de bestelling om te zorgen dat het warm was toen we het kwamen ophalen. De kip en bijgerechten waren lekker en precies zoals in Korea! Het was top. Het maakte mijn afstuderen compleet! :)